Skolefest 22. november 2018

Præstemarkskolen afholdt 22. november skolefest. Alle skolens 670 elever deltog i een stor musicalforestilling med temaet "Danmarkshistorien" - tilsat musik af Sigurd Barrett. Skolens dramahold var hovedrolleindehavere, alle elever dansede og sang med - mens udvalgte elever fra 9. klasse var orkester sammen med skolens unge messingblæsere. Det er af afgørende betydning for Præstemarkskolen at give alle skolens elever mulighed for at opleve samhørighed og fællesskab og fornemmelsen af, hvad vi kan, når vi alle er med.

'På tværs dag' september 2018

Eleverne undervises på tværs af deres klasser.

Vi ønsker at give skolens elever en oplevelse af, at vi er en stor skole, og skønt opdelt i afdelinger, også en hel skole
Vi tager udgangspunkt i de fælles mål om elevernes alsidige udvikling, hvor der bl.a. tales om, at ”eleverne skal få lyst til at lære mere, lære på forskellig måde og lære sammen med andre i et større fællesskab”. Understøttende aktiviteter fylder således en del af dagen. Tofthuset henter Kærhus og 3. klasserne til første aktivitet.

I efteråret er de tre forskellige aktiviteter for eleverne:
• Gymnastik og leg arrangeret af 9. klasserne.
• Musik og musikfortællinger ved World Musik Aarhus
• Gøglerskolen optræder