Ældre nyheder

Præstemarkskolen har 26. januar 2017 vundet en bronzemedalje ved DM i skolehåndbold for piger! Stort til lykke til pigerne fra 8. årgang.

Alfred fra 6a fik 26.4 2016 en 2. plads i Physical Science for  "Unge Forskere", som er Danmarks største talentkonkurrence for børn og unge med interesse for science. Stort til lykke til Alfred, der udover æren også vandt 10.000 kr!

Peter Heine på besøg på Præstemarkskolen

Fredag den 10. februar besøgte Peter Heine Nielsen os i anledning af skolernes skakdag. Peter startede besøget med et foredrag om sit liv med skak. Herefter udfordrede vores dygtige skakelever ham til duel, og sluttede af med udfordringen ti mod én. Her vandt Peter dog.
Peter Heine mødtes i forlængelse af skolernes skakdag med Hinnerup skakklub, hvor han ligeledes inspirerede og udfordrede mere inkarnerede spillere og deres trænere.

Skolernes skakdag holdes over hele landet, og på Præstemarkskolen deltog ca. 10% af skolens elever i den første del af programmet.
Præstemarkskolen vandt DM i skoleskak 2016, og vandt i denne sammenhæng et besøg med Peter Heine, som nu blev realiseret i denne skønne anledning.
Tak til Peter Heine Nielsen for en skøn og sjov dag, og ligeledes tak til Dansk Skoleskak, skakpatruljen, de engagerede lærere og 66 elever.

Se hvorfor vi spiller skak på Præstemarkskolen her